ادعای ترامپ: وضعیت خوبی در قبال ایران داریم سخنگوی سپاه پاسداران: پاسخ ایران به تجاوز جدید، جهان را با بحران انرژی رو‌به‌رو می‌کند هشدار وزارت امور خارجه درباره سفر به فرانسه، بلژیک و ایتالیا در دیدار وزیر امور خارجه روسیه: تاکید سرلشکر رضایی بر اراده ایران برای تحکیم همکاری راهبردی با روسیه مسعود پزشکیان با سرگئی لاوروف دیدار کرد پاکستان: متعهد به ادامه میانجیگری میان ایران و آمریکا هستیم العربی الجدید: گشایش احتمالی در مذاکرات ایران و آمریکا شورای همکاری خلیج فارس خواستار بازگشت ایران و آمریکا به گفت‌و‌گو شد ماکرون: با قاطعیت با کسانی که بی نظمی کردند برخورد می‌کنیم مقتدی صدر خواستار برگزاری تظاهرات در حمایت از آزادی حجاب شد هشدار قالیباف به دولت‌های منطقه: در صورت تخصیص امکانات به شرکت‌های هوش مصنوعی که در قتل کودکان ما شریک هستند، با واکنش ما رو‌به‌رو خواهید شد پارلمان مصر رأی‌گیری درباره حمایت نظامی از عربستان را به فردا موکول کرد نخست وزیر عراق دستور تشکیل کمیته بررسی علت انفجار در مقر الحشد الشعبی را صادر کرد درگیری پلیس و معترضان در خیابان‌های فرانسه/ ۴۰۰ نفر بازداشت شدند نتانیاهو: دشمنان ما در صدد تاثیرگذاری بر انتخابات هستند معترضان نزدیک کاخ الیزه تحصن کردند؛ سرکوب خشن مردم فرانسه توسط پلیس

ترور قیس خزعلی فرمانده گروه عصائب اهل الحق صحت دارد؟

شبکه العربیه امروز خبری مبنی بر ترور قیس خزعلی فرمانده گروه عصائب اهل الحق منتشر کرد.
تاریخ انتشار: ۱۹:۰۶ - ۱۶ بهمن ۱۳۹۸ - 2020 February 05
کد خبر: ۳۵۳۱۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ ترور قیس خزعلی فرمانده گروه عصائب اهل الحق و شهادت وی در جریان حمله پهپادی آمریکا در مرز ایران و عراق خبری بود که امروز از سوی شبکه العربیه منتشر شد. 

 

ترور قیس خزعلی فرمانده گروه عصائب اهل الحق صحت دارد؟

 

برخی کاربران شبکه‌های اجتماعی سه شنبه شب با انتشار تصویری به نقل از شبکه سعودی "العربیه" مدعی ترور قیس الخزعلی در پی حملات هوایی امریکا در مرز عراق و ایران شدند.

 

اما مدتی بعد پس از انتشار این شایعه لیث العذاری عضو دفتر سیاسی جنبش عصائب اهل الحق خبر ترور شیخ قیس الخزعلی را رسما تکذیب کرد و گفت اخبار منتشر شده درباره ترور خزعلی صحت ندارد و وی در سلامت کامل به سر می‌برد.

 

قیس خزعلی در فهرست تروریسم آمریکا

وزارت خزانه داری آمریکا در ۱۳ دی گذشته شیخ قیس الخزعلی و برادرش لیث را در فهرست تروریسم خود قرار داده بود.

 

ارتش آمریکا به دستور ترامپ در ۱۳ دی گذشته در یک عملیات پهپادی سردار شهید قاسم سلیمانی فرمانده سپاه قدس و ابومهدی المهندس رییس کل ستاد نیرو‌های الحشد الشعبی را در نزدیکی فرودگاه بین المللی بغداد به شهادت رساند.

 

ترور قیس خزعلی فرمانده گروه عصائب اهل الحق صحت دارد؟

 

بعد از شهادت این دو سردار مقاومت، مطالبات گسترده سیاسی و مردمی برای اخراج نیرو‌های آمریکایی در عراق بالا گرفته و به گفته برخی از شخصیت‌های نزدیک به الحشد الشعبی مانند «ریان الکلدانی» رییس فراکسیون مسیحیان در پارلمان عراق، آمریکایی‌ها از بیم حملات انتقامی مقاومت اسلامی این کشور، خواستار فرصت دادن برای خروج از عراق شده اند.

 

قیس خزعلی کیست؟

شیخ قیس خزعلی ظبی (عربی: قیس الخزعلی‎) (زاده ۱۹۷۴) سیاست‌مدار اهل عراق و دبیرکل گروه عصائب اهل حق است.
 
 
مدافعان عراقی «حرم زینب کبری (س)» در سوریه در یگانِ موسوم به «لشکرِ ابا الفضل العباس علیه السلام» سازماندهی شده اند، اعضای گروهی به نام «عصائب اهل حق» هستند که در سال ۲۰۰۴ میلادی، در عراق تاسیس شد. این گروه، از وفاداران به خاندانِ «صدر» بودند و در برابر اشغالگری آمریکا در عراق نیز، مقاومت سختی از خود نشان دادند.
 
ترور قیس خزعلی فرمانده گروه عصائب اهل الحق صحت دارد؟
 

قیس خزعلی ظبی در ایام حضور آمریکا در عراق به عنوان سخنگوی جریان صدر در مبارزه با نیرو‌های آمریکایی ایفای نقش می‌کرد. وی همچنین مدتی را در زندان‌های ارتش آمریکا در عراق گذرانده‌است. قیس خزعلی پس از آزادی از اسارت، مقاومت اسلامی عراق تحت عنوان عصائب اهل الحق را تشکیل داد.

 

 

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار